Arendalsuka: Kan Agder bli Norges sjømatriviera?

I dag starter Arendalsuka, med over 2000 arrangementer på tvers av bransjer og tema. Innakva KLYNGE deltar hele uken, og på onsdag 13. august inviterer vi til en spennende panelsamtale om Agders potensial som sjømatdestinasjon.

Tid og sted:
📅 Onsdag 13. august
🕛 Kl. 12:00
📍 Vitensenteret, Arendal

Under tittelen “Kan Agder bli Norges sjømatriviera?” samler vi sentrale stemmer innen mat, reiseliv, arkitektur og næringsutvikling:

  • Trond Moi – kokk og gründer

  • Marius Hauland Næss – Snøhetta

  • Hege Julianne Nevestad – Visit Sørlandet

  • Kari Kleivset – Matregion Agder

  • Bjørn Arild Wisth – Strawberry

Arrangementet innledes av André Martinsen og selve samtalen blir ledet av Jon Løvland som ordstyrer. Sammen vil vi utforske hvordan Agder kan kombinere natur, mat, arkitektur, opplevelser og næringsutvikling for å skape en unik posisjon nasjonalt og internasjonalt.

Smaken av Agder
Etter panelsamtalen inviterer vi til Smaken av Agder – en kulinarisk presentasjon i samarbeid med Trond Moi, der publikum får oppleve sjømat og råvarer fra regionen.

Les mer og legg til i kalender: https://www.arendalsuka.no/programsoek/details/16398

Forrige
Forrige

Slik skal Agder bli Norges sjømatriviera

Neste
Neste

Innakva KLYNGE med anbudskonkurranse!