Norsk Ørret AS med viktig kvalitets-leveranse

I en pressemelding fra Wangensten AS forteller de at ørret fra distriktet igjen når nye spennende markeder. Det er fjellørret fra klyngebedriften Norsk Ørret AS i Sirdal som hos Wangensten AS på Leira har blitt saltet med det norske saltet HavsnøTM og modnet i over 12 måneder før den nå kommer på markedet.

-Dette er et helt unikt produkt som det ikke finnes i markedet fra før, sier daglig leder Edgar Linn. Vi har den med på vår stand i rakfiskløypa på Fagernes, der vil du både kunne få smake og kjøpe nyheten.

Fjellørreten, eller brunørreten som mange sier, som kommer fra Sirdal vokser sakte i kaldt vann som gir en fisk med mye muskelmasse og mindre fett som passer perfekt til rakfisk. Wangensten har også valgt å bruke det norske saltet HavsnøTM produsert på øya Gossen i Møre og Romsdal. -To gode råvarer i seg selv møter da rakfisk-tradisjonen i Valdres og blir til et flott produkt vi er skikkelig stolte av, legger Edgar til.

F.v. Kategorisjef for fisk i Meny Lars Gerhardsen, kategorisjef for lokalmat i NorgesGruppen Eivind Haalien og daglig leder hos Wangensten AS Edgar Linn.

Skal selges hos Meny

Wangensten er veldig fornøyde med at kategorisjef for lokalmat i NorgesGruppen Eivind Haalien og kategorisjef for fisk i Meny Lars Gerhardsen også setter pris på denne nyheten. Raket fjellørret blir derfor å finne i hyllene hos Meny, i tillegg til Wangenstens utsalg på Leira og de lokale Spar- og Jokerbutikkene i Valdres. -Denne nyheten raket fjellørret gleder vi oss veldig til å selge i Meny, dette alternativet har vi ventet lenge på, sier Lars Gerhardsen i Meny.

Innakva Klynge gratulerer Norsk Ørret AS med nok en kvalitetsleveranse.

Forrige
Forrige

Havbruks-konferansen samlet mange blå aktører

Neste
Neste

Nedtelling til havbruks-konferansen i Flekkefjord